Συνταγές

Το πιο εύκολο σπιτικό παγωτό με 3 υλικά

Οι συνταγές που θα βρείτε στο MyCare περιέχουν μόνο φυσικά υλικά και συστήνονται στα πλαίσια μίας πλούσιας σε θρεπτικά συστατικά, υγιεινής διατροφής.

Υλικά

  • 1 φλ. πλήρης κρέμα γάλακτος
  • 1,5 φλ. ζάχαρη
  • Μισό κουταλάκι αγνή βανίλια
  • Λίγο αλατάκι

shutterstock_200146583

 

Εκτέλεση

  1. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι σε ένα βάζο και το ασφαλίζουμε καλά με ένα καπάκι. Ανακινούμε το βάζο μέχρι να σφίξει η κρέμα και να διπλασιαστεί σχεδόν σε όγκο, 4 έως 5 λεπτά. Θα πρέπει να είναι αδιαφανής και να ‘στέκεται’ εύκολα στο πίσω μέρος ενός ξύλινου κουταλιού.
  2. Καταψύχουμε για 3 ώρες, ή μέχρι να σκληρύνει. Σερβίρουμε το παγωτό με ένα κουτάλι προσθέτοντας τα αγαπημένα μας toppings.

Δείτε το βίντεο.

About the author

MyCare

Το MyCare είναι ένας οδηγός για το πώς μπορούμε να ζούμε φυσικά με ασφάλεια, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα όλες τις δυνατότητες που μάς προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.