Οι συνταγές που θα βρείτε στο MyCare περιέχουν μόνο φυσικά υλικά και συστήνονται στα πλαίσια μίας πλούσιας σε θρεπτικά συστατικά, υγιεινής διατροφής.
Υλικά
- 1 φλ. πλήρης κρέμα γάλακτος
- 1,5 φλ. ζάχαρη
- Μισό κουταλάκι αγνή βανίλια
- Λίγο αλατάκι
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι σε ένα βάζο και το ασφαλίζουμε καλά με ένα καπάκι. Ανακινούμε το βάζο μέχρι να σφίξει η κρέμα και να διπλασιαστεί σχεδόν σε όγκο, 4 έως 5 λεπτά. Θα πρέπει να είναι αδιαφανής και να ‘στέκεται’ εύκολα στο πίσω μέρος ενός ξύλινου κουταλιού.
- Καταψύχουμε για 3 ώρες, ή μέχρι να σκληρύνει. Σερβίρουμε το παγωτό με ένα κουτάλι προσθέτοντας τα αγαπημένα μας toppings.
Δείτε το βίντεο.