ομορφιά

Το φυσικό λίφτινγκ προσώπου με δαχτυλοπιέσεις: Rejuvance massage

Ανάγνωση σε 1,5′

Το Rejuvance massage προσώπου είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό, μη χειρουργικό face lifting.

Το Rejuvance, ή Face Rejuvenation, ή Natural Fingertip Facelift, ή Νon Surgical Face Lifting είναι μία επαναστατική τεχνική μασάζ για το πρόσωπο, που έχει δημιουργό τον Άγγλο θεραπευτή Stanley Rosenberg. Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά από την Julie Hardenberg, με το όνομα Rejuvance.

Η μέθοδος, χάρη στα καταπληκτικά αποτελέσματά της, σε πολύ λίγα χρόνια κατέκτησε την υφήλιο, διδάσκεται στα περισσότερα κράτη του κόσμου, σε σχολές και κολέγια και πολλές φορές συνδυάζεται με άλλες τεχνικές όπως: Βελονισμός, Σου-τζοκ, Αγιουρβέδα, Ηλεκτροβελονισμός.

Η τεχνική δεν περιορίζεται μόνο στα αισθητικά αποτελέσματα, αλλά επιφέρει μία γενική αναζωογόνηση όλου του οργανισμού, μέσα από τις ειδικές μαλάξεις στους 90 και πλέον μύες του προσώπου, τα ενεργειακά κανάλια και τα βελονιστικά σημεία της περιοχής όπου γίνεται η εφαρμογή.

Δεν χρειάζονται προϊόντα, ή μηχανήματα με ηλεκτρικό ρεύμα, το μόνο που απαιτείται είναι ένας εξαιρετικά εκπαιδευμένος θεραπευτής. Εάν πάλι θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια προϊόντα ή μηχανήματα, θα διαπιστώσετε ότι τα αποτελέσματα των προϊόντων, πολλαπλασιάζονται.

Μέσα σε έξι συνεδρίες, απαλλάσσει τους μύες του προσώπου, λαιμού, κρανίου και ώμων από την ένταση. Δρα άμεσα στον συνδετικό ιστό, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και την ευλυγισία του. Επίσης, ανιχνεύει τα σημεία όπου ο συνδετικός ιστός έχει κακώς προσκολληθεί στους υποκείμενους μύες και τον απελευθερώνει. Το πρόσωπο αποκτά καθαρή, ελαστική και διάφανη όψη. Οι μικρές ρυτίδες, τα οιδήματα, οι κεφαλαλγίες, οι πόνοι της γνάθου και η δυσκαμψία των ώμων, εξαφανίζονται και παράλληλα οι δέκτες νιώθουν μία αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης σε όλο το σώμα.

Παραπομπές

Nhs.gr – ‘Rejuvance – Ολιστικό Αναζωογονητικό μη χειρουργικό face lifting.’ Web.

Σημείωση MyCare: οι διάφορες τεχνικές λίφτινγκ προσώπου, όπως για παράδειγμα το Botox, λειτουργούν παραλύοντας τους μύες του προσώπου, οι οποίοι ευθύνονται για τη δημιουργία ρυτίδων στο δέρμα. Με την ‘απενεργοποίηση’ αυτών των μυών, το δέρμα δεν κουνιέται με τις εκφράσεις μας και έτσι μοιάζει πιο λείο. Οι μέθοδοι αυτές συχνά χρησιμοποιούν χημικές ουσίες που είναι τοξικές στον ανθρώπινο οργανισμό (στην περίπτωση του Botox χρησιμοποιείται αλλαντική τοξίνη που έχει παραλυτική δράση στους μύες), και δεν έχουν μόνιμη ισχύ άρα απαιτούν συχνές επαναλήψεις. Το μασάζ προσώπου έχει την ίδια επίδραση – χαλάρωση των μυών – αλλά με εντελώς φυσικό τρόπο. Με τις δαχτυλοπιέσεις στο πρόσωπο, εκτός από τη χαλάρωση των μυών επιτυγχάνονται και πολλά άλλα ωφέλη που βοηθούν το πρόσωπό μας να αναζοωγονείται, να ανανεώνεται φυσικά και να λάμπει. Με την περιοδική επανάληψη του Rejuvance, και σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες όπως η σωστή διατροφή, η καθημερινή άσκηση και ο έλεγχος του στρες, μπορούμε να νιώθουμε και να δείχνουμε πολύ νεότεροι.

About the author

MyCare

Το MyCare είναι ένας οδηγός για το πώς μπορούμε να ζούμε φυσικά με ασφάλεια, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα όλες τις δυνατότητες που μάς προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.