κηπουρική

Πώς να γεμίσετε με φυτά και λουλούδια το σπίτι σας!

Οι χώροι του σπιτιού σας είναι πιο ζωντανοί και χρωματιστοί όταν υπάρχουν λουλούδια και φυτά! Τα φυσικά λουλούδια είναι ένας εύκολος τρόπος για να φτιάξετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας! Κοιτώντας κανείς άλλωστε τη φύση και τις όμορφες εικόνες που δημιουργεί με τα φυτά και τα λουλούδια αμέσως νιώθει γαλήνη, αρμονία και μια αισθητική που αποτελεί φοβερή άποψη διακόσμησης!

Τα λουλούδια και τα φυτά είναι τόσα πολλά που μπορούν να κάνουν φοβερούς και εντυπωσιακούς συνδυασμούς! Για περισσότερο ιδιαίτερα αποτελέσματα όμως πέρα από τα είδη φυτών που θα επιλέξετε για το σπίτι σας είναι και ο τρόπος με τον οποίο θα γεμίσετε τις γωνιές σας! Τα βάζα και οι γλάστρες είναι μια κλασική επιλογή αλλά υπάρχουν κι άλλες ιδέες πολύ δημιουργικές που θα αναδείξουν την αισθητική και την ομορφιά της φύσης ακόμα πιο πολύ!

Πολλά και διάφορα βάζα. Βάζα από κρύσταλλο, μικρά βαζάκια, γυάλινοι σωλήνες, ποτήρια…όλα έχουν μια θέση στο τραπέζι σας! Τοποθετήστε τα όλα μαζί το ένα δίπλα στο άλλο και βάλτε μέσα από ένα διαφορετικό λουλούδι για να φτιάξετε μια μοναδική σύνθεση! Δοκιμάστε ακόμα και μερικά ωραία φλυτζάνια ή για πιο εναλλακτικό βάζο χρησιμοποιήστε και τενεκεδάκια βαμμένα ή ζωγραφιστά!

Γλάστρες. Ξεφύγετε από τις καθιερωμένες γλάστρες και βάλτε όλη σας τη δημιουργικότητα να δουλέψει. Βάψτε παλιές γλάστρες και κάντε διάφορα σχέδια, χρησιμοποιήστε βαρέλια ή άλλα δοχεία για γλάστρες και τοποθετήστε τις όλες μαζί στη βεράντα ή στον κήπο σας σε διαφορετικά επίπεδα για να δημιουργήσουν ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα!

Έπιπλα ως γλάστρες. Κι όμως γίνεται! Διαμορφώστε τα παλιά σας έπιπλα σε γλάστρες! Κάντε γλάστρα μι καρέκλα, ένα παλιό τραπέζι, μια βιβλιοθήκη που θα είναι οριζόντια στη βεράντα και θα τη γεμίσετε με χώμα για να φυτέψετε ό, τι λουλούδια θέλετε.

Κρεμαστά λουλούδια! Πάρτε ιδέες από τους κρεμαστούς κήπους και φτιάξτε έναν δικό σας στο σαλόνι σας! Πρόκειται για φυτά εσωτερικού χώρου που αιωρούνται δηλαδή κρέμονται πλάθοντας έτσι έναν τέλειο εναέριο κήπο!

 

About the author

MyCare

Το MyCare είναι ένας οδηγός για το πώς μπορούμε να ζούμε φυσικά με ασφάλεια, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα όλες τις δυνατότητες που μάς προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.

Leave a Comment