Διακόσμηση

Ποια είναι τα φετινά trend στο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Ανάγνωση σε 1′

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι φωτογραφίες με προτάσεις στολισμού για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το σπίτι, έχουν γεμίσει τα αρχεία μας. Η κλασική πρόταση ενός παραδοσιακού δέντρου σε σκούρο πράσινο χρώμα, με πολύχρωμα στολίδια να το «χρωματίζουν» αποτελεί πάντα μια από τις αγαπημένες προτάσεις αλλά τη φετινή χρονιά έχουμε τη διάθεση να κάνουμε κάτι  διαφορετικό.

Εάν ανήκετε, λοιπόν, κι εσείς στην κατηγορία τον λίγο πιο «open – minded» ανθρώπων και νιώθετε την ανάγκη φέτος να κάνετε κάτι πιο πρωτοποριακό, δείτε παρακάτω τα φετινά trends για το Χριστουγεννιάτικο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Μια «διαδικτυακή» βόλτα στις βιτρίνες των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών πόλεων, είναι αρκετή για να μας προτείνει την πρώτη εναλλακτική ιδέα.

Think minimal – When less is more!

Ξεχάστε τα πολύχρωμα και διαφορετικά στολίδια, και επιλέξτε για το δέντρο σας μια απόχρωση που αγαπάτε.  Επίσης, επιλέξτε ένα είδος στολιδιού (πχ μόνο Χριστουγεννιάτικες μπάλες ή ζαχαρωτά ή  Αγιοβασίληδες) και δώστε έμφαση στις εναλλακτικές προτάσεις της ίδιας ιδέας.

Think sweet

Ένα διαφορετικό trend θέλει τα αληθινά ζαχαρωτά (marshmallows) να είναι και εκείνα που φέτος θα κοσμήσουν εξ’ ολοκλήρου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Τα παιδικά αυτά ζαχαρωτά πωλούνται ήδη σε πλαστικές συσκευασίες, κάτι που κάνει ιδιαίτερα εύκολο το «κρέμασμά» τους στα κλαδιά του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Think out of the box

Όσο για εσάς που φέτος νιώθετε τολμηροί, δεν θα χρειαστεί καν να κατεβάσετε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο από το πατάρι . Υπάρχει μια πληθώρα από διαφορετικά υλικά που μπορείτε να τους δώσετε το σχήμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Για παράδειγμα κομμάτια ξύλου ή μεταλλικά σχήματα, τα οποία θα χαρίσουν μια industrial αισθητική στο χώρο σας.

Don’t think

Ωστόσο, εάν για οποιοδήποτε λόγω ανήκετε σε εκείνους που δεν θέλουν  να μπουν καθόλου στο mood ενός δέντρου, σας προτείνουμε να αγοράσετε μόνο όμορφα στολίδια και να στολίσετε  τις γλάστρες που ήδη υπάρχουν στο σπίτι σας.

About the author

MyCare

Το MyCare είναι ένας οδηγός για το πώς μπορούμε να ζούμε φυσικά με ασφάλεια, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα όλες τις δυνατότητες που μάς προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.